Megrendelés, szállítás, fizetés

Vásárlói regisztráció

Amennyiben a Vevő megrendelést szeretne leadni a Sziam Imm-Vital Kft. webshop felületén, úgy az első rendelés alkalmával meg kell adni a rendeléshez szükséges adatokat is, így a Vevő nevét, számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. Mindemellett lehetőség van regisztráció nélküli rendelésre is.
Amennyiben még is regisztrálás mellett dönt, akkor a regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A Vevő köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a Vevő egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a Vevő adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerülnek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Eladó felelősséget nem vállal.
A Vevők e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeletető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

Regisztráció törlése

A Vevő jogosult a regisztrációját bármikor törölni az ügyfélszolgálatnak (info@aloeveraskingel.eu) küldött e-mail üzenettel. Az üzenet megérkezését követően az Eladó köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. A Vevő felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

Regisztrációval a Vevő kifejezi, hogy megértette, és elfogadja az alábbiakat

1. A honlapon való regisztráció során kötelezően meg kell adnia a „Vásárlói regisztráció” fejezetben említett személyes adatokat.
2. A jelszó titkosságáért kizárólag a Vevő felel.
3. A Vevő kijelenti, hogy szerződéskötési képessége nem korlátozott vagy kizárt.
Az Eladónak a szerződéses feltételek be nem tartása miatt joga van a Vevőtől a Vevő által okozott kár erejéig kártérítést követelni.

Megrendelés és szállítás

A webshop-ba küldött rendeléssel Vevő kijelenti, hogy a rendelési feltételeket megértette és elfogadja.
A Vevő a megrendelés menüpontnál tudja kiválasztani és kosárba helyezni a kívánt termékből a megrendelendő mennyiséget. Ha véglegesíteni szeretné rendelését, a KOSARAM ikon alatt megrendelheti, a szükséges adatok megadását követően.
Futárköltség 40.000 forinti összértékű rendelésig kerül felszámításra, az összeget a Sziám Imm-Vitál Kft. átvállalja. A Vevő választása szerint GLS vagy MPL futárszolgálaton keresztül történik a szállítás, ami a mindenkori érvényben lévő díjtarifa alapján kerül meghatározásra.
Rendelése megérkezéséről, elfogadásáról visszaigazolást küldünk.
A raktárkészletünkön megtalálható termékek magyarországi címre történő kézbesítésének ideje 5 munkanap. A munkanapokon 16 óráig leadott rendeléseket tudjuk fogadni. A csomagot a kézbesítéskor a futárszolgálat képviselője előtt szíveskedjen megvizsgálni. Esetleges sérülés estén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
Kézbesítést követően az esetleges hiányt, eltérést, sérülést e-mailben az info@aloeveraskingel.eu haladéktalanul jelezze számunkra. Ezek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Fizetés

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel vagy banki előre utalással lehetséges.

1. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját (termékek ára, csomagolási díj, szállítási díj, utánvét kezelési díj) az átvételkor fizeti ki a Vevő készpénzben a futárnak.
2. Banki előre utalás esetén a Vevő a fizetendő összeget előre átutalja az Eladónak a Budapest Banknál vezetett számlaszámára.
40.000 forint összértékű rendelés esetén a futárköltséget cégünk magára vállalja, amibe az utánvételes fizetés díja már nem terjed ki, így az a Vevőt terheli.
Az átutaláshoz szükséges adatok:
Cég neve: Sziám Imm-Vitál kft.
Bankszámla szám: 10102615-02367600-01004003
Megjegyzésbe a rendelés számot kérjük feltüntetni.

A vásárlási szándéktól való elállás, reklamáció, termék visszaküldés

A Vevő a már megrendelt termékek vásárlásától nyolc napon belül, de legfeljebb a termékek postára adásáig indoklás nélkül elállhat.
A Vevő az áru átvételét követően három munkanapon belül, indokolt esetben állhat el a vásárlástól. A visszaküldésre kerülő áruval kapcsolatos költségek a vevőt terhelik. Reklamáció esetén az áru visszaküldésére előzetes egyeztetést követően kerül sor. Utánvétellel történő visszaküldést nem áll módunkba elfogadni. Amennyiben a reklamáció jogos, a terméket kicseréljük, vagy az ellenértéket visszatérítjük harminc napon belül az esetleges költségek levonásával. Visszavásárlási kötelezettségünk nincs. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a vevő viseli. Amennyiben a visszaküldés nem elfogadott (határidőn túl kerül visszaküldésre, ha a reklamáció nem jogos) az áru a Vevő költségére visszaküldésre kerül.
A vitatott kérdésekben a 17/1999. (II.5.) Korm. Rendeletben, valamint a 49/2003 GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A kiszállítás, a termék átvétele és a panaszkezelés

A megvásárolt termék kiszállítása a Vevő választása szerint MPL Futárszolgálat vagy GLS közreműködésével valósulhat meg. A mindenkor hatályos kiszállítási határidőket és egyéb feltételeket, a futárszolgálat elérhetőségét, valamint a Posta Pontokat a Szállítási feltételek menüpont tartalmazza.
A futárszolgálat fuvarozóként a termékcsomag megérkezéséről a Vevőt késedelem nélkül értesíti. Az értesítés megérkezését követően a küldeménnyel a Vevő jogosult rendelkezni. A futár alapvetően munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között, a vásárlás során megjelölt szállítási címre kézbesíti a termékcsomagot, ugyanis ezt az alapszolgáltatást fedezi a vételár részét képező kiszállítási díj. A Vevőnek természetesen lehetősége nyílik arra, hogy közvetlenül a futárszolgálattal egyeztessen a garantált szűkített időszaki (például délelőtti) kézbesítés feltételeiről, azonban a fuvarozó e szolgáltatásáért a díjszabásának megfelelő felárat számíthat fel, amelyet a Vevőnek a termék átvételekor, a futárnál kell rendeznie.
Posta Ponton történő átvétel esetén az eladó e-mail értesítést küld az erre a célra a termékrendelés keretében megadott e-mail címre, amikor a Vevő termékcsomagja már elindult az előzetesen kiválasztott átvevőhelyre (Posta Pontra).
A vevő a termék átvételének helyszínén és időpontjában köteles a küldemény tartalmát tételesen, mennyiségi, továbbá minőségi szempontból egyaránt ellenőrizni, és az Eladó szerződésszerű teljesítése esetén a fuvarlevelet (az átvételi elismervényt) aláírni. A szabályszerűen kiállított fuvarlevél (átvételi elismervény) az ellenkező bizonyításáig igazolja, hogy a küldemény és csomagolása az átvételkor hibátlan, valamint hiánytalan állapotban volt.
A Vevő az esetleges hibás teljesítés felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát (a hiányosságot) az Eladóval a Sziám Imm-Vitál Kft. webshop-on, a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapon keresztül közölni. Eladói hibás teljesítésnek minősül, ha a termékcsomag sérült, és nincs hozzá mellékelve a sérülést tényként rögzítő kárfelvételi jegyzőkönyv vagy a küldemény nem a Vevő részéről megvásárolt termékeket tartalmazza. A hiba jelzésének késedelméből, netán elmaradásából és a hibás (hiányos) termékcsomag átvételéből származó károk (többletköltségek, egyéb hátrányok) megtérítésére a Vevő köteles.

Vételár és ajánlati kötöttség ideje

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a Sziám Imm-Vitál Kft. termékoldalán a termékfotó mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség fizetési folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt megtalálható. Amennyiben a Sziám Imm-Vitál Kft. webshop-ban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a Vevőt az új adatokról. A Vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. A honlapunkon megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk.